Home Hoe werkt het

Hoe werkt het

DierProduct.nl is geen webshop. Het is geen (online) winkel met een voorraad waar een product gekocht kan worden; het is een zoekmachine & vergelijkingssite. De content van onze zoekmachine & vergelijkingssite is er alleen op gericht om producten, prijzen en webshops met elkaar te vergelijken. Op de site kunnen producten vergeleken en geselecteerd worden d.m.v. zoekfilters. DierProduct.nl biedt dit aan als een dienst. De uiteindelijke koop doe je bij een webwinkel en niet bij DierProduct.nl. Voor de duidelijkheid: DierProduct.nl verzendt dus geen producten en heeft geen assortiment.

Eerlijk producten vergelijken

Bij DierProduct.nl vinden we het belangrijk dat jij als consument producten, prijzen en webshops op een eerlijke wijze kan vergelijken. Dit betekent dat we onafhankelijk zijn van partners en op een transparante wijze werken en onze diensten aanbieden.

Onafhankelijk een keuze maken

Om een goede vergelijking te kunnen maken, kan er via DierProduct.nl gekeken worden naar duizenden producten van veel verschillende (online) dierenwinkels. Je kunt producten vergelijken op basis van bijvoorbeeld de prijs en/of de levertijd.

Via DierProduct.nl door naar een webshop voor de aankoop

Het product wat voldoet aan jouw eisen en is gevonden via DierProduct.nl koop je uiteindelijk bij de desbetreffende webshop (niet bij DierProduct.nl). Vanuit die webshop vindt de verdere afhandeling van de bestelling plaats. Denk hierbij aan de beveiligde betaling en verzending.

Keurmerk

Bij DierProduct.nl werken we samen met geselecteerde betrouwbare partners. Het merendeel van onze partners draagt het keurmerk ‘Thuiswinkel Waarborg’, ‘Webwinkelkeur‘ of ‘Webshop Keurmerk’.

Altijd up-to-date

DierProduct.nl is 24/7 bezig met het onderhoud van de productfeeds om aspecten zoals prijsveranderingen, productvernieuwingen en beschikbaarheid van aangesloten winkels up-to-date te houden.