Home Over DierProduct.nl

Over DierProduct.nl

Welkom op de zoekmachine & vergelijkingssite DierProduct.nl. Dit is de leukste dan wel handigste site om alles over producten en diensten voor je (huis)dier te ontdekken. Wij hebben ons als doel gesteld om altijd de meest voordelige prijs te krijgen voor de producten en diensten die jij zoekt. Het voordeel van DierProduct.nl is dat onze focus volledig is gericht op (huis)dieren, waardoor er doelgericht gezocht kan worden, zonder afleidingen door andere categorieën. Deze focus op één categorie maakt het zoeken en vergelijken een stuk overzichtelijker dan op andere (grote) vergelijkingssites.

Vergelijk producten, diensten, webshops & prijzen

Op DierProduct.nl kun je meerdere dierenwebshops en ruim 300.000+ producten voor (huis)dieren online met elkaar vergelijken. We proberen altijd eerlijke adviezen te geven in je zoektocht naar het beste, maar ook voordeligste product voor je (huis)dier. Kortom, door op DierProduct.nl de producten, diensten, prijzen & webshops te vergelijken hopen we dat je makkelijker een goede aankoopbeslissing kunt nemen.

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten die een bijdrage leveren aan jouw zoekproces op deze website.

We hebben een missie en een visie

Door het uitdragen van onze missie en onze visie willen we laten zien waar wij voor staan als bedrijf en welke doelen we nastreven voor de nabije toekomst. De drie kernwaarden van ons bij DierProduct.nl zijn simpel, maar duidelijk: eerlijkheid, transparantie en onafhankelijkheid.

Onze missie

Het is onze missie om met DierProduct.nl niet alleen de grootste (huis)dieren vergelijkingssite van Nederland te worden, maar ook de meest transparante en gebruiksvriendelijke op het gebied van (huis)dieritems. Ondanks dit streven zullen wij nooit vergeten ons te blijven richten op het vinden van de leukste producten voor de beste prijs en andersom.

Onze visie

De diensten die wij op DierProduct.nl aanbieden zijn eerlijk, onafhankelijk en transparant. Dit houdt in dat de informatie op onze site 100% echt is. De sortering die wij vooraf maken, gebeurt op basis van de prijs. Wij baseren ons dus nooit op de vergoedingen die we van onze partners krijgen.

Je vraagt je af waarom wij dit doen?

Uit ervaring weten wij hoe lastig (en tijdrovend) het is om een kwalitatief hoogwaardige en toch voordelige aankoop te doen wanneer er keuze is uit honderden producten en webshops. Uiteindelijk willen wij net zoals jij, het beste van het beste voor ons (huis)dier. Met onze vergelijkingssite hopen we jou te helpen met het doen van een aankoop waar je tevreden over bent.

Contact opnemen

Het kan natuurlijk gebeuren dat jij onze site hebt bezocht en nu met een vraag zit of met een suggestie of een opmerking. Of misschien ben jij eigenaar van een online dierenwinkel en wil je een samenwerking met ons aangaan? In beide gevallen willen we graag dat je contact met ons opneemt via info@rucompare.com. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op jouw bericht.

Let op, je kunt niet bij ons terecht voor vragen over betalingen, verzendingen, retouren etc.
Als je hierover contact wenst, neem dan contact op met de webshop waarbij je het product besteld hebt.

Bedrijfs- en contactgegevens:

DierProduct.nl is een onderdeel van Rucompare. Dit is een onafhankelijk en zelfstandig bedrijf. Wij beheren meerdere zoekmachines & vergelijkingssites onder verschillende merknamen.

Rucompare
info@rucompare.com

KVK nr: 83142916
BTW nr: NL003782937B58

Lees meer over: Hoe werkt het